SUFLETELE TARI AU VOINTA...CELE SLABE DOAR DORINTA!

18 martie, 2009

ASA VA FII MEREU...

Intotdeauna la fel, si totusi in continua schimbare! -"Ce anume ne face sa fim oameni? si mai ales... de valoare?" intrebari al caror raspuns e incert pt Lostrys, sunt lucruri profunde! o varianta de raspuns ar putea fii cinstea, urmata de corectitudine, bun -simt, buna-credinta! si bunul -simt de unde il avem? poate k ne nastem cu el, si prin educatie il dezvoltam, asa cum ne dezvoltam si alte calitati sau defecte ! se zice k cine se naste sarac si urat are toate sansele k atunci cand o sa creasca sa-si dezvolte ambele calitati!!!
Dar nu toti oamenii sunt de valoare, procentul e in continua scadere, deoarece lumea se schimba, si noi cu ea! in prezent sunt mai importante alte lucruri, daunatoare, ea nu vrea sa dea exemple, sunt prea multe! lumea moderna ne innebuneste, criza.. la fel! toti alearga dupa bani, lacomia e mare, si niciodata nu te multumesti cu ce ai! timpul liber e poveste.....
Oare de cat timp n-am mai mers la biserica? sa aprindem o lumanare celor trecuti in nefiinta! macar atat sa mai facem pt ei! ne acapareaza grijile si lumea mondena, chiar si moda, incat de suflet cine sa se mai ocupe? aspectul exterior e o prioritate pt toti, nu facem exceptii, insa de multe ori ajungem doar niste papusi goale pe dinauntru, cu un suflet atins de stricaciune, care se manifesta in mod direct in relatiile cu cei din jur, caci devenim superficiali, uitand adevaratele valori si ignorand tot!
Lostrys nu va mai spune niciodata "asta e"!!!! azi a invatat o lectie importanta .. spui asta doar atunci cand te dai batut, cand iei lucrurile ca atare fara sa lupti! Si ca sa citez un om intelept: " Fiecare trebuie sa aiba propriul dictionar de cuvinte interzise, care sunt ceva de genul - nu vreau, nu pot/nu se poate, asta e, nu sunt sigur, nu stiu etc" !!! de azi inainte si ea va avea propriul dictionar de cuvinte interzise, stiute doar de ea! asa crede k e bine.. asa va face!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu