SUFLETELE TARI AU VOINTA...CELE SLABE DOAR DORINTA!

17 martie, 2009

LOSTRYS

Si dak viitorul e incert, la ce sa mai spere? are vreun rost? putin probabil.... dar dak nu e asa cum se asteapta ea.. nu va fii dezamagita ? .. dar va avea puterea sa lupte in continuare!!! acea raza de soare aparuta pe neasteptate, niste imagini , cuvinte, ceva virtual, e posibil sa fie doar in imaginatia ei! poate e doar o parere, si cu timpul se va spulbera! caci asta e raza.. inselatoare, apare si dispare ,lasand lok intunericului devastator!
Si pozele raman in amintire, simple imagini la fel de trecatoare, nimik palpabil , doar o iluzie! probabil k primavara urmatoare totul va fii poveste, uitata de mult, o simpla amintire placuta, despre ce putea fii, dar n-a fost! orice e posibil, si zilele care trec nu fac decat sa desparta raza de lumina si s-o trimita in intunericul atat de protector odinioara, cand nu stia nimik si era mai fericita!
Dar poate k nu e destul de optimista si raza e acolo, si va ramane pt mult timp, s-o vegheze si sa aiba grija de ea! raza de soare, atat de dorita , va ramane acolo, negresit! asa e scris! toate se intampla cu un motiv, iar ea nu trebuie sa mai alerge dupa vise, ce-i al ei e pus deoparte,iar mai devreme sau mai tarziu tot o va gasi! de vrei sa te gasesti pe tine nu te uita in oglinda,nu vei gasi decat o umbra,un strain, cauta in suflet, acolo e cheia!
Iau vise,lacrimi si optimism asez copilaria pe brate, iar cand peste ani ma voi intoarce nu voi regasi nimik din ce parasesc acum! Atunci voi rataci spunand: " mi-e dor" !! timpul nu trece, noi trecem prin el, vremurile se schimba o data cu noi, si noi cu ele, dar ceea ce e important va ramane!
Ma indoiesc de adevarul tuturor credintelor mele! ma indoiesc de tot ce ma inconjoara!!! singura- stau fata in fata cu noptile si fac colectie de amintiri nefericite! am intrebari de pus, raspunsuri de dat, ganduri de ascuns si oameni de uitat !
Asa gandeste Lostrys acum!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu