SUFLETELE TARI AU VOINTA...CELE SLABE DOAR DORINTA!

17 martie, 2009

Celelalte raze cu ce sunt mai speciale? se zice k trebuie sa cauti cu inima, dar nu poti avea incredere nici macar in ea, e inselatoare si-ti aduce multe tristeti si dezamagiri, mai bine sa simta cu ratiunea, n-o va insela si va stii sa aleaga drumul cel bun! dragostea la ce serveste? de ce n-ar putea Lostrys sa traiasca fara ea? in afara de familie si prieteni n-a iubit pe nimeni. La ce folos? k sa sufere? a stiut sa stea departe,pana acum, credea k asa e cel mai bine! nu conteaza sfaturile celorlalti, niciodata nu le-a dat importanta,DRAGOSTEA si INFRANGEREA nu sunt cuvinte din vocabularul ei!!!!! era principiul de baza dupa care se ghida intotdeauna!


Pe locul 4 era dragostea, dupa niste criterii bine alese....luand-o descrescator,pe locul 3 era COCONEL, ceva ce a iubit si va iubi intotdeauna, caci o data ce ai simtit asta nu mai poti da inapoi...pe locul 2-scoala,cu tot ce presupune ea,examene,etc locul 1-familia si prietenii un loc important binemeritat!!



Iubirea este de mai multe feluri, aici e mult de spus, ce-as putea sa adaug? importanta e fidelitatea, si te poti multumi cu atat, e de-ajuns! i s-a intamplat o data ceva neplacut, un fel de infidelitate,numai k relatia era la inceput, dar respectivul, fara scrupule, credea k le poate minti pe amandoua! nu i-a mers, ea a aflat cine e cealalta, asa k el a ramas solo, iar ele prietene!!! viata e ciudata si ia tot felul de intorsaturi! in acel caz nu se punea problema de suferinta, la ce folos,cand el nu merita nimik? nu lasa lok de "buna ziua", dar totusi au continuat sa fie amici, bineinteles, doar atat !!!! in ciuda regretului sau, timpul nu mai poate fii dat inapoi! acum priveste spre viitor! e luminos? nimeni nu poate stii...ramane de vazut!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu