SUFLETELE TARI AU VOINTA...CELE SLABE DOAR DORINTA!

19 martie, 2009

DESPRE RAZA...

A aparut din senin in viata ei.... doar prin niste cuvinte....cuvinte ce aveau un anume sens, i-a dat posibilitatea sa aleaga.... sa decida, avea sa o primeasca in viata ei sau nu? si a zis da, pe baza unor imagini, simple cuvinte, a zis:-ok, sa vedem ce va urma" ! Curiozitatea? cred k da! vroia sa stie totul despre acea raza, printre atatea alte raze, dar cu o stralucire aparte! a vrut sa se convinga k privirea aceea nu e inselatoare, vroia sa stie k a avut dreptate si poate incadra oamenii in diverse categorii doar dupa privirea lor!

Si nu s-a inselat, dar acea raza nu se incadreaza in nicio alta categorie, oare de ce? cu ce e mai speciala? intrebari care o chinuie pe Lostrys, si incearca sa gaseasca raspunsuri! va trebui sa creeze o alta categorie, numai de ea stiuta, insa e nevoie de timp, incertitudinile sunt multe, nu poate sa creada tot ce aude, tot ce i se spune, poate tocmai de teama de a nu avea parte de dezamagiri!!!


Caci inca nu stie nimik despre raza! increderea incepe sa apara, poate e un lucru bun, sau poate nu, timpul le rezolva pe toate! Dar si raza e inselatoare, azi apare, maine e innorat afara, si ea dispare in neant! azi e cu ea, maine nu da niciun semn, oare ce poate sa insemne? intrebari fara raspuns..... cine poate sa stie????

De ce trebuie sa fie asa mereu? o sa se schimbe vreodata? raza e acolo, o vad acum, dar ea nu ma vede, sau poate da, dar nu-mi arata.... si totusi e acolo! ce e de facut? cine face primul pas? nici raza...nici Lostrys! lucrurile vor ramane asa, in faza incipienta!i want you in my life! oare cum se va termina? va suferi cineva? unul dintre ei da, in mod sigur, deja se stie cine!

Va ramane ceva platonik , ce putea sa fie, dar n-a fost, distanta e mare, atat de mare incat e imposibil sa se intalneasca vreodata!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu